TOP 5 kavárny pro práci nebo studium v Praze

Kavárna co hledá jméno
Zajímavosti

TOP 5 kavárny pro práci nebo studium v Praze

Jak si udělat správný výběr? – Klíčem je výkonné wifi připojení. Aby byla vaše práce produktivní, wifi by měla být rychlá a konzistentní. Váš výběr rychlosti závisí na povaze vaší práce. Pro běžné e-mailování a procházení internetu potřebujete něco jiného, než když často přenášíte velké soubory nebo se věnujete designu. Pro informace o rychlosti se obraťte na personál kavárny nebo prostudujte online hodnocení.

  • Vhodné pracovní prostředí je nezbytností. Hlučná kavárna může být distrakcí, zatímco absolutní ticho nemusí být ideální pro všechny. Mnoho lidí dává přednost slabému pozadí kavárny, obzvláště pokud jsou obklopeni dalšími zaměstnanými jednotlivci. Doporučuji, abyste si vyzkoušeli různá prostředí a našli to pravé pro sebe.
  • Pohodlný nábytek je také klíčový. Pokud je kavárna vybavena pouze malými křesílky, po několika hodinách budete cítit nepohodlí. Hledejte místa s vysokými stoly a kvalitními židlemi, které podporují vaši postavu.
  • Vyberte kavárnu také podle nabídky jídla a pití. Plánujete tam strávit celý den? Vaše vybraná kavárna by měla mít nejen vynikající kávu a dezerty, ale i solidní jídlo.
  • Přemýšlejte také o maličkostech, jako jsou elektrické zásuvky. Mnoho kaváren nemá zásuvky pro všechny stoly, ale některé jsou speciálně navrženy pro pracující hosty. Pokud plánujete zůstat delší dobu, pravděpodobně budete potřebovat dobíjení vašich zařízení.

Naše doporučení kaváren: V Praze je obrovské množství kaváren ideálních pro práci. Vybírali jsme pro vás pět těch nejlepších, kde jsme se vždy cítili produktivně.

  1. Kavárna co hledá jméno Adresa: Stroupežnického 10, Praha 5

Stránka: kavarnacohledajmeno.cz

Tuto smíchovskou perlu můžete objevit blízko stanice metra Anděl. Nabízí různé druhy posezení od menších stolků až po centrální stůl pro samotářské pracovníky. I když bývá zpravidla obsazená, atmosféra je klidná s typickým šumem kaváren. Zaměstnanci respektují vaše pracovní potřeby. Vedle skvělé kávy a domácích lahůdek je tu i výborné obědové menu. Představte si to místo jako bývalou truhlárnu s industriálním nádechem, kde můžete najít inspiraci a potkat zajímavé osoby.

  1. La Bohéme Café Adresa: Sázavská 32, Praha 2

Stránka: labohemecafe.cz

Na Vinohradech objevíte tento klidný úkryt nedaleko od centra. Je vyzdoben květinami a nádhernou knihovnou, což vytváří perfektní pracovní atmosféru. Posezení je vhodné hlavně pro menší skupiny. Pokud jde o nápoje, jejich káva je top a nabízí i malý obchod s čajem.

  1. Cafedu Adresa: Škrétova 12, Praha 2

Stránka: cafedu.cz

Jde o výjimečnou kavárnu, kde najdete vše potřebné pro produktivní práci. Má unikátní kombinaci studovny a kavárny s pohledem na Národní muzeum. Otevřeno je skoro pořád a nabízí klidný úkryt v srdci Prahy. Objednání je zjednodušeno díky QR kódům na stolech.

  1. SmetanaQ Adresa: Smetanovo nábřeží 4, Praha 1

Stránka: smetanaq.cz

Tato kavárna na břehu Vltavy vyniká jedinečným interiérem s dotykem českého designu. Nabízí pohodlné posezení, mnoho světla a vynikající kávu i jídlo. Pokud máte po práci nějaký čas, nenechte si ujít galerii a showroom v prvním patře.

  1. Kofárna Adresa: Zborovská 60, Malá strana

Stránka: Facebook Kofárna

V blízkosti Petřína objevíte tento moderní prostor s klidnou atmosférou. Ačkoliv je menší, nabízí místo pro ty, kteří hledají klidné místo na práci. Výběr kávy a jídla je skvělý a pro ranní ptáčata je tu bonus – otevřeno od 7:30.

Nechte tu svou myšlenku